Contact

Laurenshoeve
Poelstraat 3
5371 KJ Dieden Ravenstein

Tel: 0486-412166
Fax: 0486-415326


De Lambertushoeve is geschikt voor 20 personen en is ruim van opzet zodat u ook als u samen met een groep erop uit bent alle privacy hebt, op bijv... u eigen slaapkamer, of u met een boek terug kunt trekken in het zonnetje in de prachtige serre en in de tuin buiten  of op het terras op het zuiden. de tuin is omringd met laurier en heeft een eigen ligweide.

Slaapkamers

De Groepsaccommodatie is voorzien van 8 prachtige ruime slaapkamers 6 x 2 persoons kamers en 2 x 4 persoons kamers,  met op elke slaapkamer een vaste wastafel en comfortabele bedden die u een gezonde en heerlijke nachtrust garanderen.

   

Dagverblijf

Er is een ruim dagverblijf met volledig ingerichte open keuken voorzien van een vaatwasser, combi-vries koelkast en nog eens een extra koelkast. Magnetron, koffiezetter, en een 6 pits super de luxe RVS kookfornuis met oven.

Daarnaast bied het dagverblijf een zithoek met TV en DVD speler.Er is een prachtige serre op het zuiden dus u zit altijd lekker in het zonnetje met comfortabele banken waarin u van een heerlijk glas wijn kunt genieten en of relaxen met een boek of het aangename gezelschap van uw familie of vrienden.Tuin

De Groepsaccommodatie heeft een met  met laurier omzoomde binnentuin op het zuiden met terras waar u in de beslotenheid van uw groep van uw rust en privacy kunt genieten. Er is ook een ligweide met ligstoelen.