Contact

Laurenshoeve
Poelstraat 3
5371 KJ Dieden Ravenstein

Tel: 0486-412166
Fax: 0486-415326


De Laurenshoeve is een gastvrije, sfeervol ingerichte boerderij, geschikt voor groepen van 1 tot 20 personen en is bij uitstek geschikt voor het organiseren van een familiereünie, vakantie, cursus, etc. De Laurenshoeve is geheel aangepast voor rolstoelgebruikers (zie Zorggroepen)

Slaapkamers

Er is een apart slaapgedeelte verdeelt in 6 slaapkamers (4x4 persoonskamers met (2 eenpersoons bedden en 1 stapelbed) en 2x2 persoons kamers met op elke kamer 2 een persoons bedden). Op de bedden ligt een kussen en een dekbed, Indien gewenst kunt u bedlinnen huren (Gaarne vooraf reserveren).
eetkamer
  kamer Laurenshoeve

Keuken

De accommodatie heeft een compleet ingerichte keuken met o.a.: vaatwasser, 2 koelkasten (Waarvan 1 met diepvries gedeelte) 5 pits gastoestel met elektrische oven en een magnetron. Zitkamer Het ruime dagverblijf van 85 vierk.m. is voorzien van een zithoek met openhaard, Tv DVD speler en tuner met Cd speler. Aan de open keuken is een bar waaraan barkrukken staan. In de zitkamer staat een kast met spelletjes en lectuur en genoeg ruimte om met zijn allen gezellig te tafelen. De gehele accommodatie is voorzien van vloerverwarming. Buiten Zowel aan de voor- als achterkant van het gebouw is een terras waar u gezellig met uw groep kunt BBQ of een glaasje drinken en een uitzicht op de dijk hebt. Naturlijk kunt u tijdens uw verblijf ook gebruik maken van het sport - en speelveld op de camping en de Jeu de boulesbaan.