Eten & drinken

Wij Brabanders houden natuurlijk van goed eten & drinken. Het liefst verzorgen we jullie de hele dag met lekkernijen. Zoon Gilbert heeft daarnaast ook nog eens een passie voor buiten koken!

De faciliteiten zijn aanwezig, een heerlijk terras, ruim café en goede keuken. Op dit moment zijn we alleen op aanvraag open. Dus komen jullie met een groep op vrijdagavond aan en geen zin om zelf te koken? Laat het ons weten en we bereiden graag een smakelijke maaltijd voor jullie.

Ook verassend gezellig: bij voldoende animo op de camping organiseren we graag een ‘aanschuifmaaltijd’. Eten wat de pot de schaft, voor een kleine prijs, maar heerlijke kwaliteit & gezelligheid!

Voor gasten die in één van de kamers verblijven verzorgen we als dat gewenst is ontbijt en diner. Neem gerust contact op voor wat er mogelijk is.

Geen interesse in overnachten maar wel in een locatie om te vergaderen of een teambuildingsdag te organiseren? Onze locatie biedt hier volop mogelijkheden voor , ook hiervoor kunt u gerust contact opnemen en we bespreken graag uw wensen door.

Reacties zijn gesloten.