Voorzieningen

De sanitaire voorzieningen bevinden zich in een karakteristiek gebouw.

Deze omvat: vier toiletten, waarvan één aangepast toilet voor minder validen. Drie douches met warm en koud water. Zeven wasbakken met koud/warm water. Twee afwasplaatsen en een spoelbak.

Buiten spelen

Ook is er een ruim sport,- en spelveld, vier jeu de boules banen en twee tennistafels. En voor de kleintjes een speeltuintje. Er zijn speel velden voor volley-, basketbal en tafeltennis. Er is zelfs ruimte voor een kampvuurtje!

 

Horeca

Onze horeca voorziening in Café De Lamme Bock met zijn prachtige terras geven u ook alle ontbijt,- en diner mogelijkheden.

Er is een picknick weide met picknick banken voor het terras van De Lamme Bock.

Activiteiten

Organisatie voor belangstellenden van een zeskamp, boerengolf en fiets,- en wandelroutes en Jeu de Boules wedstrijden.

Voorzieningen voor kinderen

Er is een zandbak met speeltuintje, een weitje met met kleinvee zoals kippen, konijnen, en kalkoenen. Aangevuld met een trampoline en diverse kleine fietsjes.

Blokhut

Overnachten in de gezellige blokhut op de camping is ook mogelijk! Max. 2 personen.
Aanwezig is een mini keukentje met servies, dubbele gaspit, koffiezetapparaat, mini koelkast. Verder is er een 2-persoonsbed, radio, vele gezelschapsspellen, kastje, tafeltje (zowel binnen als buiten).

Verse jam kopen en vuurschaal huren.

Bij ons campingwinkeltje kunnen onze bezoekers in het seizoen pruimenjam kopen en een vuurschaal huren voor een mooi kampvuurtje!

SVR

Wij zijn ook lid van de Stichting Vrije Recreatie.

Reageren is niet mogelijk