Welkom bij Maaspark recreatie!

In het groene bourgondische Noord – Brabant

Maaspark recreatie is gelegen in het kerkdorpje Dieden, direct aan de Maas tussen Nijmegen en Den Bosch. Bij ons staan gastvrijheid, bourgondische gezelligheid en natuur voorop! Voor een heerlijk ontspannen kampeervakantie , een weekendje weg met de familie  óf een overnachting tijdens een fiets- of wandelroute in Noord- Brabant ben je bij ons in Dieden aan het juiste adres!

Kamperen, Bed & Breakfast en groepsaccommodaties

Je kunt bij ons overnachten op verschillende manieren. Op ons prachtige groenrijke kampeerterrein met je eigen tent of caravan bijvoorbeeld. Liever iets meer gemak? Dan kun je terecht in een van onze B&B kamers of de trekkershut op het kampeerterrein. Voor groepen hebben wij twee gezellige groepsaccomodaties ( tot 20 personen) in boerderijsfeer.

Over Maaspark

Wij zijn een gezellig familiebedrijf, waar groen, eenvoud en Brabantse gastvrijheid centraal staan! De natuur hier bezorgt iedereen een ontspannen bezoek. We beschikken over eenvoudige en noodzakelijke faciliteiten. De regio biedt volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes met vrienden, familie of alleen!

Gezellig & gastvrij verblijf voor groepen

Eenvoudig & ontspannen kamperen

Reacties zijn gesloten.