Groepsaccommodatie Lambertushoeve

De Lambertushoeve is geschikt voor 20 personen en heeft 6 x 2 persoonskamers en 2 x 2 persoonskamers.

Alle kamers zijn voorzien van vaste wastafel en Norma bedden.

Slaapkamers

De groepsaccommodatie is voorzien van 8 prachtige ruime slaapkamers 6 x twee persoonskamers (een persoonsbedden)  en 2 x vier persoonskamers (met in elke slaapkamer  1 stapelbed en 2  eenpersoonsbedden)  comfortabele  bedden die u een gezonde en heerlijke nachtrust garanderen.

Op elke slaapkamer is een vaste wastafel.

Dagverblijf

Er is een ruim dagverblijf met volledig ingerichte open keuken voorzien van een vaatwasser, combi-vries koelkast en nog eens een extra koelkast. Magnetron, koffiezetters, en een 5 pits super de luxe RVS kookfornuis met oven. (Smeg)

Daarnaast bied het dagverblijf een zithoek met TV en DVD speler.

Er is een prachtige serre op het zuiden dus u zit altijd lekker in het zonnetje met comfortabele banken waarin u van een heerlijk glas wijn kunt genieten en of relaxen met een boek of het aangename gezelschap van uw familie of vrienden.

 

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen in de Lambertushoeve zijn ruim van opzet met een grote badkamer met aangepast toilet, douche en in hoogte verstelbare wastafel voor minder valide.

Een ruime familie douche met aankleedtafel en een 1 persoonsdouche allen voorzien van thermos statische kranen. In totaal zijn er drie toiletten. De gehele accommodatie is voorzien van vloerverwarming. Er is een alarmsysteem op een extra aangepaste kamer en ook op de douche/toiletgelegenheid en natuurlijk is alles gelijkvloers.  De accommodatie is geheel drempelloos, dus ook toegankelijk voor minder validen.

Tuin & terras

De groepsaccommodatie heeft een met laurier omzoomde binnentuin op het zuiden waar u van uw rust in privacy met uw groep kunt genieten. De tuin is af te sluiten met een poort.

 

Reageren is niet mogelijk