Activiteiten

Activiteiten

 

Workshops

Visagie

Een geweldig leuke workshop visagie. Leer in een paar uur hoe je zo mooi mogelijk op kunt maken en de grondbeginselen van huidverzorging.
Dit is ook een leuke workshop als activiteit van een vrijgezellenfeest en is aan te vullen met diverse diner arrangementen.

Neem voor meer informatie en beschikbaarheid a.u.b. contact op.

Line dansen

Een gezellige workshop die u de beginselen van Line Dansen leert en waar u heel veel plezier aan zult beleven
Wilt u voor meer informatie voor beschikbaarheid en prijsopgave a.u.b. contact opnemen.

Meer ideeën:

Op onze minicamping is een groot speel/sportweide waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden . Er is ook een Speeltuintje, dierentuintje, volleybalveld en jeu de boules baan. U als U dat graag zou willen in de open lucht bij mooi weer een sportmiddag/zeskamp kunt organiseren.

Wij kunnen allerlei activiteiten voor u organiseren en workshops zie hiervoor arrangementen. U kunt ook een sport middag of zeskamp organiseren

Ook hebben wij allerlei Oudhollandse spelen. Casinospelen zijn te huur.

Er is ook een midgetgolf baan met aparte behendigheidsspelen te huur.

Dit was slechts een beperkte greep uit de mogelijkheden van recreatie die u bij ons kunt beleven en wilt u gewoon even niets, geniet dan van de paradijselijke schoonheid en rust van Dieden op onze kampeerboerderij waar u van dichtbij de pure natuur kant ervaren.

Wij hebben ook nog een apart document met allerlei ideeën van wat u in de omgeving kunt beleven dat wordt tegelijk met uw reservering naar u toegezonden.

Wij zijn vanzelfsprekend bereid om u ten alle tijden zoveel mogelijk informatie te verstrekken, zodat u uw vakantie tot een succes kunt maken

 

 

 

Reageren is niet mogelijk