Groepsaccommodatie Laurenshoeve

De St. Laurenshoeve

Bevindt zich in een T-boerderij met dwarsdeel, bouwjaar ca. 1910, Slechts enkele meters verwijderd van de Maasdijk.

Verblijf

Zitkamer

Het ruime gezellige dagverblijf is voorzien van een zithoek met open haard, een lectuur en spelletjes kast en genoeg ruimte om met zijn alle gezellig te tafelen. De gehele accommodatie is voorzien van vloerverwarming.

Er is een volledig ingerichte keuken en als u van een rolstoel gebruik moet maken is er voldoende draai ruimte in deze gezellige grote ruimte om met een grote familie bij elkaar te zijn

De Laurenshoeve is een gastvrije, sfeervol ingerichte boerderij, geschikt voor groepen van 1 tot 20 personen en is bij uitstek geschikt voor het organiseren van een familiereünie, vakantie, cursus, etc. Het is geheel aangepast voor rolstoelgebruikers (zie Zorggroepen) Maar ook voor grote groepen kunt u bij de Laurenshoeve terecht al heel veel scholen hebben bij Laurenshoeve een heerlijke midweek door gebracht

Sanitair

De nette sanitaire voorzieningen bieden u een apart toiletgroep voor heren en dames. (6 douches, 3 toiletten,2 urinoirs, 7 wastafels met warm en koud water. Daarnaast is er een toilet, douche en wastafel voor minder valide.
Op de bedden ligt een kussen en dekbed, indien gewenst kunt u bedlinnen huren (gaarne vooraf reserveren).

Slaapkamers

De groepsaccommodatie is voorzien van 6 slaapkamers: 2 x tweepersoonskamers met 2 eenpersoonsbedden en 4 x vierpersoonskamers met elk een stapelbed en 2 eenpersoonsbedden, met op elke slaapkamer een kast en comfortabele bedden die u een gezonde en heerlijke nachtrust garanderen.

Buiten

Zowel aan de voor als achterkant van het gebouw is een terras. waarvan op één terras gebarbecued kan worden. Voor buiten accommodatie, zoals volley- en andere wedstrijdspelen kan van de accommodatie op onze mini-camping gebruik gemaakt worden.

Hier nog meer foto’s van onze groepsaccommodatie Laurenshoeve:

Reageren is niet mogelijk