Groepsaccommodatie Lambertushoeve

Omgeving

De Lambertushoeve is een uitstekende plek om samen met familie, vrienden of collega’s samen te komen. Bij binnenkomst wordt je verrast door de ruimte die het verblijf heeft , midden in een groenrijke omgeving en vlakbij de dijk aan de Maas. In de omgeving van Dieden is van alles te beleven. Van kanoën in watergebied de Gouden Ham tot een bezoek aan de Efteling. Allemaal leuke uitjes voor de hele familie! Neen een kijkje bij de activiteiten.

Verblijf

Een gezellige zithoek, een ruime volledig ingerichte open keuken, maar het allerfijnste plekje in deze accommodatie is toch wel de serre. Daar kun je heerlijk op de bank in het zonnetje samen bijkletsen of je even terugtrekken met een goed boek. De Lambertushoeve heeft een ruim gezamenlijk verblijf, waardoor er voldoende draairuimte is voor personen met een rolstoel. De gehele accommodatie is voorzien van vloerverwarming.

Slaapkamers & sanitair

De groepsaccommodatie is voorzien van 8 ruime slaapkamers. Zes x 2 persoonskamers ( eenpersoonsbedden) en twee x 4 persoonskamers ( met in elke slaapkamer 1 stapelbed en 2 eenpersoonsbedden) . Elke kamer heeft een eigen wastafel.

De Lambertushoeve beschikt over drie aparte douches, met 1 extra ruime badkamer met aangepast toilet , douche en in hoogte verstelbare wastafel voor minder validen. Ook is er een alarmsysteem op een extra aangepaste kamer.

We hebben daarnaast allerlei hulpmiddelen die u extra kunt huren. Zoals hoog/laagbedden, tillift, douchebrancard en rolstoelen. We hebben zelfs een aangepaste driewieler voor u als u zou willen fietsen!

Speelveld buiten

Rondom de accommodatie is veel ruimte om gezellig samen te zijn. Het is goed vertoeven op één van de buitenterrassen. Het erf en kampeerterrein bieden volop ruimte en speelplezier voor jong en oud. Even met een boek wegdoezelen onder de kersenboom, kikkers zoeken in de poel of een potje volleybal met de hele familie!

Reacties zijn gesloten.