Groepsaccommodatie St. Laurenshoeve

Omgeving

Op de St. Laurenshoeve kom je samen en waan je je even terug in de tijd. Het verblijf bevindt zich in een T- boerderij met een dwarsdeel uit ca.1910. De voormalige boerderij is direct aan de dijk gelegen, dus je bent slechts enkele meters verwijderd van een prachtige zonsondergang aan de Maas. Alleen het uitzicht is het al waard om een verblijf op de St. Laurenshoeve te boeken! In de omgeving van Dieden is van alles te beleven. Van kanoën in watergebied de Gouden Ham tot aan een bezoek aan de Efteling. Allemaal leuke uitjes voor de hele familie. Neem een kijkje bij de activiteiten om te zien wat er allemaal te doen is in de buurt!

Verblijf

De St. Laurenshoeve heeft een gezellige grote open keuken met alles wat er nodig is ( koelkast, vriezer, afwasmachine, koffiezetapparaat, oven etc.). Na het eten kun je neerploffen in de zithoek met houtkachel. Het verblijf heeft voldoende tafels om gezellig samen aan te eten of een spelletje te spelen.

De hele St. Laurenshoeve is gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. Zo heeft de woonkamer voldoende draairuimte voor rolstoelgebruikers zodat iedereen bij elkaar kan zijn. Daarbij is de accommodatie voorzien van vloerverwarming.

Slaapkamers & sanitair

De slaapkamers liggen allemaal op de begane grond. Er zijn zes kamers. Twee kamers met 2 eenpersoonsbedden en vier kamers met 1 stapelbed en 2 eenpersoonsbedden.

Ruzie maken om wie er als eerste in de douche mag hoef niet! De St. Laurenshoeve heeft twee badkamers. Ingericht met elk twee douches en een aantal wc’s. Eenvoudig en schoon ingericht. Extra is er nog een aangepast toilet en douche voor rolstoelgebruikers.

We hebben daarnaast allerlei hulpmiddelen die u extra kunt huren. Zoals hoog/laagbedden, tillift, douchebrancard en rolstoelen.

Speelveld buiten

Rondom de accommodatie is veel ruimte om gezellig samen te zijn. Het is goed vertoeven op één van de buitenterrassen. Het erf en kampeerterrein biedt volop ruimte en speelplezier voor jong en oud. Even met een boek wegdoezelen onder de kersenboom, kikkers zoeken in de poel of een potje volleybal met de hele familie.

Reacties zijn gesloten.