Over ons & de sfeer!

Namens de familie Van Boxtel: van harte welkom op onze site!

Van boerenbedrijf naar vakantieadres

Vroeger was Maaspark een boerenbedrijf, maar tegenwoordig kun je je hier even fijn terug trekken van de dagelijkse hectiek in je eentje, óf juist met een groep van elkaar genieten. Mieke en Lambert van Boxtel waren in Noord-Brabant pioniers in het ‘Kamperen bij de boer’ . Ze hebben van het boeren familiebedrijf een natuurrijk en plezierig vakantieadres gemaakt. Het kleinschalige en toegankelijke karakter staat voorop. En toegankelijk betekent dat iedereen welkom is, maar vooral ook dat we voorzieningen hebben voor mensen met een beperking. Bijvoorbeeld in onze groepsaccommodaties. Daar hebben we alles gelijkvloers en zonder drempels ingericht, zodat je overal met een rolstoel bij kunt!

Overal groen & bloei

Breng je in het voorjaar of de zomer een bezoek aan ons? Dan kijk je je ogen uit aan al het natuurschoon. Op het erf en het kampeerterrein hebben we allerlei soorten bomen, struiken en bloemen. Lambert had een passie voor de natuur en heeft door de jaren heen allerlei soorten aangeplant, en inmiddels groeien die allemaal flink. Er staan verschillende fruitbomen, dus er valt altijd wel wat lekkers te proeven! Pluk gerust als je er bent!

Bourgondisch

Wij zijn een bourgondische familie en delen graag onze liefde voor eten en gezelligheid met jullie. De passie van Gilbert ligt bij buitenkoken en hij heeft inmiddels een flinke verzameling aan pannen & recepten. En ook in ons café organiseren wij graag een aanschuifmaaltijd. Wat is er nu fijner dan na flinke fiets-of wandeltocht gewoon aan te kunnen schuiven? Of samen met een groep je eigen worstenbroodjes in het kampvuur te maken? Als kampeerder kun je vragen naar de mogelijkheden, afhankelijk van de drukte bieden we dit aan. Voor groepen kunnen we altijd een smakelijke beleving organiseren.

Geen animatieteams, maar ouderwets rollen van de dijk

Verwacht geen animatieteam of zwembad als je bij ons op bezoek komt. Er is genoeg om te spelen voor kinderen: zelf vonden we rollen van de dijk altijd fantastisch of het zoeken naar kikkers in de poel. Insecten zoeken bij de beestjesberg, of een hut bouwen van wilgentakken, dat kan allemaal!

We houden van gezelligheid, eenvoud en vrijheid

Gasten die bij ons komen zijn vaak sportieve senioren, creatievelingen of gezinnen met ( kleinere) kinderen. Mensen die houden van eenvoud en natuur, en ook van gezelligheid. Wij genieten enorm van onze kleurrijke gasten bij een klein theater of muziekoptreden. Of een hobbyfotograaf die de mooiste plaatjes schiet van de vogels op ons terrein. Genieten van onze mooie plek en rekening houden met elkaar vinden we daarbij belangrijk!

Als familie maken we samen deze plek

Van boekingen tot snoeien, voor jullie vakantie, maar voor ons soms best een klus. Als familie helpen we elkaar. We vinden het belangrijk dat deze prachtige plek blijft bestaan en best uniek: iedereen steekt daarvoor de handen uit de mouwen! De een bouwt aan een voedselbos of wijngaard, de ander verzorgt de bloemen en weer een ander maait het gras op de kampeervelden. Ieder zijn eigen klus en toch samen, dat is de sfeer!

Reacties zijn gesloten.