Camping

Het kampeerterrein is een groene en bloeirijke omgeving, direct gelegen aan de Maasdijk. Het terrein is ruim opgezet (1,5 ha)  en toch kleinschalig (ca. 25 plaatsen). Het biedt eenvoudige, maar alle noodzakelijke voorzieningen. Wil je iets meer comfort en gemak? Kijk of de trekkershut vrij is of boek een B&B kamer !

Caravan / tent 

Kom je met een eigen caravan of tent? Dan hebben we mooie, ruim opgezette plaatsen met keuze uit schaduw & zon. Eenvoud & vrijheid staan centraal. Het verblijf is van basis gemakken voorzien zoals elektra, sanitair en diverse watertappunten. Met een beetje geluk hoor je af en toe het : “Kok-ok-ok!” van de fazanten die het terrein kleuren. Of misschien hoor je een vage bromtoon van een binnenschip dat door de Maas vaart. Tijdens je verblijf staat rust centraal , maar een gezellig kampvuurtje kan als het weer het toelaat altijd! 

Klik hier voor de prijzen

Basis trekkershut

Ideaal tijdens een fiets- of wandelroute is natuurlijk wanneer je niet al te veel spullen mee hoeft te nemen. Wat heb je nu meer nodig dan een goede kop koffie en een eenvoudige maaltijd? In de trekkershut is beddengoed is aanwezig, net als basisservies en een eenvoudig gasstel. Je maakt gebruik van het sanitair van de camping, laat de hut bezemschoom achter & op naar de volgende trekkershut! 


Klik hier voor de prijzen

Sanitair

Een warme douche of de afwas doe je op het eerste veld. Daar staat het sanitairgebouw met o.a. vier toiletten , waarvan één aangepast toilet voor minder validen. Het sanitair is eenvoudig ingericht en wordt meerdere keren per dag schoongemaakt.

Reacties zijn gesloten.