Groepsaccommodaties

Naast onze camping hebben we twee sfeervolle groepsaccommodaties : de St. Laurenshoeve & de Lamberthushoeve. In beiden kunnen jullie met maximaal 20 personen overnachten. Grotere groep? Kijk naar de mogelijkheden om een kamer bij te boeken.

Beide accommodaties hebben een grote keuken om gezellig samen in te koken en een woonkamer om met z’n allen bij te kletsen. Er is voldoende ruimte om spelletjes te doen en de kinderen te laten spelen. Ook fijn: gratis Wifi en een groot terras voor bijvoorbeeld een barbecue of gezellig kletsen bij een vuurkorf.

Ideaal dus voor bijvoorbeeld een familieweekend, teambuildingsdagen, bedrijfsuitjes en rustige groepen. Bijzonder aan de accommodaties is dat we deze ook toegankelijk hebben gemaakt voor mensen met een beperking. Toegankelijk voor iedereen dus, behalve als jullie veel lawaai denken te gaan maken tot diep in de nacht.

De accommodaties zijn voor een weekend/ midweek of week te boeken. Benieuwd naar de prijzen? Klik in het tabblad op ‘prijzen’.

Activiteiten

Een weekendje weg of week samen geeft jullie de tijd om bij te praten en gezellig samen te zijn. Maar je wilt vast ook wat ondernemen met elkaar. Zowel bij ons, als in de regio zijn er volop activiteiten. Van het bezoeken van een gezellige stad, tot aan meer sportieve bezigheden zoals kanoën. Neem een kijkje bij de activiteiten om te zie wat er te doen is bij ons, en in de buurt!

Samen buiten koken

Beide accommodaties beschikken over een ruime keuken met alle benodigde apparatuur waar jullie heerlijk zelf kunnen koken. Maar bij lekker weer kunnen jullie er ook voor kiezen om samen buiten te koken. Want zeg nou zelf? Buiten smaakt alles beter toch? Het is een ontspannen beleving met elkaar. Van ‘houtsprokkelaar’ tot ‘pyromaantje’ en van het’snijteam’ tot de ‘koks’. Iedereen is nodig! Wij hebben allerlei potten/pannen/ ketels /rookplankjes & vuuropties voor jullie te huur. Natuurlijk kunnen we ook helpen bij het bereiden als jullie willen. En een BBQ , dat kan iedereen! Vraag gerust naar de opties, tips & recepten!

.

Reacties zijn gesloten.